Új élet Tenerifén-Life Tenerife

Új élet Tenerifén-Life Tenerife

Autóbérlés, vásárlás

2022. augusztus 06. - Tenedi

2022.08.05.-06.

 

Szembe jött velünk a lehetőség, igy ismét béreltünk egy autót pár napra. Sikerült úgy megbeszélni hogy idehozzák északra persze kűlön dij ellenében. Az autó nem az eddig megszokott nivót hozta,

de nem is ez volt a legnagyobb gondunk, hanem az hogy nem ment.:-) Szerencsére rugalmas kölcsönzősünk kicserélte egy egy fokkal jobbra...Mondjuk ha én autót adnék bérbe kitakaritanám...minimum

no de mindegy a célnak megfelel, és nem olyan drága mint ahonnan eddig szoktuk bérelni tudniillik szezon van. Remélem egyben marad alattunk. Körbe kell járnunk az autókereskedéseket, és ez busszal egyrészt nem túl kényelmes másrészt baromi hosszú idő.

Szombaton lelkesen nekiindultunk hogy megnézzük itt a szomszédban látott kereskedést, de sehogy se találtunk oda, és a google térképen sincs fent. Hamar feladtuk, beugrottunk az itteni auchanba, 

és kényelmesen felderitettük mi micsoda mit lehet és nem lehet kapni. Hát tv paprikát nem lehet meg tejfölt sem -mármint amit mi megszoktunk. A zsemlemorzsa levadászása kész Jumanji túra volt.

Az itteni dinnye annyira édes és annyira zamatos, hogy nincs szó rá:-) otthon már szemezgettem ezzel a fajtával de 1000ft volt kilója. Itt most 0.75 centért vettük. :-)

Van ami drágább van ami jóval olcsóbb mint Magyarországon. Nekem a san benedetto tea okozta a legnagyobb meglepetést -otthon 840 ft volt itt 310 ft-nak megfelelő euro. 

Ma lazy napot tartunk főzünk, -bablavest, -és henyélünk itthon. Egyébként 8. napja vagyunk itt és fest felhős volt az ég mindig. Szerintem a sziget és a környék összes felhője San Juan de la Rambla felett gyűlik össze... Odébb mész pár kilómétert és már süt is a nap:-)

Vicces. Bár én annyira nem bánom igy nincs az a nagy meleg -de ismertek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lifetenerife.blog.hu/api/trackback/id/tr1117902077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása