Új élet Tenerifén-Life Tenerife

Új élet Tenerifén-Life Tenerife

Intelligence bag vagy okos táska-mit kell tudni róla

2022. augusztus 18. - Tenedi

 

Mi az okos táska?

Az intelligens poggyász az utazási technika egyik legjobb előrehaladása a mobiltelefonok óta. Segítséget nyújt a hosszú utazások során az eszközök feltöltésében, a csomagok nyomon követésében és a személyazonosság-lopás megakadályozásában. De van néhány buktatója is.

A legegyszerűbb formában az intelligens csomagok olyan táskák vagy bőröndök, amelyek csúcstechnológiai képességeket tartalmaznak, mint például:

Eszköztöltés

GPS követés

Elektronikus zárak

Távoli, alkalmazás-vezérelt vezérlők

Bluetooth-kapcsolat

Wi-Fi kapcsolat

Elektronikus mérlegek

Általában az intelligens csomagok kemény héjúak és ezek a funkciók bármely kombinációját tartalmazhatják. Az utazást könnyebbé teszi, így feltöltheted mobilkészülékedet, irányíthatod a TSA által jóváhagyott zárakat az okostelefonodról, mérlegelni tudod csomagodat, és nyomon követheted. Egyes zsákok még napelemes töltési képességekkel is rendelkeznek.

RFID-blokkoló bélésekkel megakadályozzák a személyazonosság-lopást és hordozható Wi-Fi -ként is funkcionál.

A high-tech csomagok kihívásai

Miközben megnyugtató, hogy tudod, hogy országonként vagy akár világszerte is utazhatsz azzal a bizonyossággal, hogy mindig megtalálod és megvédheted a csomagod, van egy probléma:

a légitársaságok nincsenek elragadtatva az új okos bőröndök elterjedésétől.

A probléma az, hogy a legtöbb okos poggyászt lítium-ion akkumulátorok táplálják, amelyek közismerten tűzveszélyesek, különösen a repülőgépeken. Ennek eredményeként a légiközlekedés-irányító szervek mint például a Nemzetközi Légiforgalmi Szövetség (IATA) és az ENSZ Nemzetközi Civil Légiforgalmi Szervezete (ICAO) azt ajánlják, hogy a lítiumionos elemeket ne tároljuk repülőgép rakterében.

A raktérben kevés a vezérlés, és a felügyelet nélküli akkumulátorok tüzet okozhatnak.

Több légitársaság megtiltotta az intelligens táskák felvitelét a gépeire.

Mielőtt utazol, tájékozódj ezügyben!

A bejegyzés trackback címe:

https://lifetenerife.blog.hu/api/trackback/id/tr3217910481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása