Új élet Tenerifén-Life Tenerife

Új élet Tenerifén-Life Tenerife

Hermine a trópusi ciklon Tenerifén 2.

2022. szeptember 26. - Tenedi

2022.09.25. 

Vasárnapra és hétfő délelőttre jósoltak heves esőzéseket, és az ezzel járó galibákat. Nos itt nálunk északon nem volt semmi eget rengető. Esett folyamatosan, csendesen szél nélkül. Délután volt egy kis idő amikor elállt, és derengett kicsit. Ki is használtuk és lementünk a partra sétálni. Talán egy bő másfél óra után  megint elkezdett esni. Otthon ismét a tespedésé volt a főszerep. Éjjfél után kezdett rá úgy istenigazából hevesebb széllel,  úgyhogy a bicókat be is hoztam az előszobába. 

A többi szigeten, -főleg Gran Canariáról láttam több videót - nagyobb galibákat okozott, árvizek melyek a kanyonokból hömpölyögtek lefelé és mindent vittek ami az útjukba került, földcsuszamlások, leszakadó szikladarabok kisérték útját. 

Hétfő reggelre ismét csendes esőzésre váltott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lifetenerife.blog.hu/api/trackback/id/tr8617940006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása