Új élet Tenerifén-Life Tenerife

Új élet Tenerifén-Life Tenerife

Kihagyhatatlan kalandok látnivalók Tenerifén 3. rész

2022. szeptember 03. - Tenedi

1. JET SKY

Suhanj a gyönyörű óceán hullámain, miközben Puerto Colont magad mögött hagyod egy erős jet-ski fedélzetén, egy tapasztalt vezető kíséretében.  Élvezze a türkizkék vizeket, távol a tömegtől a tengerparton. Utazhatsz egyedül, vagy partnerrel. Az oktató ad néhány biztonsági oktatást, és a biztonság érdekében a kölcsönzés idejére melletted marad. 

2. KAJAK,KENU,SNORKEL TEKNŐSÖKKEL

Szállj fel a fedélzetre egy kajakozásra Tenerifén, és ismerkedj meg testközelből delfinekkel és teknősökkel természetes környezetükben. Figyeld meg a csodálatos lényeket egy olyan vizijárműből, amely nem ijeszti meg őket, és nem zavarja meg természetes élőhelyüket. Légy körülvéve akár 30 delfinből álló csapattal, amelyek néha a magasba ugrálva mutatják be show-jukat. Akár 5 különböző delfinfajnak, köztük palackorrú delfinnek is otthont adó hely.  Míg a palackorrú delfineket a legkönnyebb észrevenni, más fajok is élnek az Atlanti-óceán vizeiben, beleértve a durva fogú delfineket, a csíkos delfineket és a közönséges delfineket. Vadon élő állatokként a kilátás nem garantálható, de 95% esély van arra, hogy az út során találkozni fogsz az állatokkal. Kérhetsz egy opcionális úszási szünetet és búvárkodhatsz teknősökkel és rájákkal egy öbölben, amely csak kajakkal érhető el. Általában néhány percen belül kíváncsi teknősök érkeznek, és nagyon közel kerülnek, körülötted és közötted úszva. Ezenkívül a ráják rendszeresen elegánsan suhannak végig alattad a tengerfenéken.

3 QUAD KERÉKPÁR BUGGY TÚRA

 60 kilométeres quad-útra indul Playa de las Americasból. Földes utakon és másodlagos utakon kalandozhatsz, miközben más szemszögből tekintheti meg a lenyűgöző erdőket és szakadékokat. Ezután felmászhatsz a dombok közé, és elérheted az 1700 méteres magasságot. Ezután mélyen az erdőkbe vezet az út, és megcsodálhatod a Teide-hegy lábának lenyűgöző tájait Arona és La Escalona falvakban. Később tovább haladtok a Teide lábánál található Vilaflor faluba, ahol lesz egy kis időd a felfedezésre és a feltöltődésre. Ezután visszatérsz a Playa de las Americas kiindulópontjához, ahol még lenyűgözőbb kilátás nyílik a védett tájakra és az endemikus növényvilágra. Ugyanilyen túrák érhetőek el kerékpárral, e-bikeal, és buggyval is.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lifetenerife.blog.hu/api/trackback/id/tr2917922871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása